top of page

FAQ

Ik heb interesse in een shoot, maar ben nog niet 100% overtuigd, wat nu?

Je kan via het contactformulier geheel gratis én vrijblijvend een zoom call aanvragen. Zo leren we elkaar beter kennen en kan je alle vragen stellen waarmee je nog zit. Ben je dan overtuigd, kunnen we een datum vastleggen!

Hoe en wanneer moet ik betalen?

Na het boeken van je shoot krijg je via mail de factuur toegestuurd. Hierop staan alle betaalgegevens en tegen wanneer de factuur betaald moet zijn.

 

Wanneer krijg ik mijn foto's?

Na de shoot bewerk ik het afgesproken aantal foto's. Deze krijg je binnen de 7 dagen via mail toegestuurd.

 

Hoe worden de foto's aangeleverd?

Ik verzend mijn foto's via een persoonlijke gallerij en een WeTransfer link. Deze link is echter slechts 7 dagen geldig dus snel downloaden is de boodschap!

 

Mag ik de foto's online posten?

JA, uiteraard! Ik vraag enkel om mij te taggen in de foto of in de beschrijving. Zo kunnen potentiële klanten mij makkelijk terugvinden wanneer ze mijn werk goed vinden. De foto's mogen echter niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden tenzij anders afgesproken. Hiervoor wordt een monetaire compensatie gevraagd.

 

Wat ga jij doen met de foto's?

Jouw foto's kunnen ten alle tijden gepost worden op mijn sociale media kanalen. Zit er een foto tussen die je liever niet gepost ziet? Laat het mij dan gerust weten en dan houd ik hier uiteraard rekening mee!

 

Krijg ik ook toegang tot de RAW, onbewerkte beelden?

Nee. Nabewerking is een erg groot onderdeel van de kunst van de fotografie. Ik heb erg hard gewerkt om mijn eigen stijl te creëeren en mensen huren mij dan ook in omdat deze stijl bij hen past. Daarom zal ik dus nooit onbewerkte beelden doorsturen en is het strikt verboden om aanpassingen aan te brengen op de foto's.

 

Ik zag leuke reviews op je website. Kan ik er ook ergens één achterlaten?

Eerst en vooral: bedankt om een review te willen schrijven! Dit betekent erg veel voor mij en helpt me enorm vooruit. Je kan via deze link een review achterlaten op mijn Facebook pagina, maar je kan de review ook via DM op sociale media versturen of mailen naar fayewphotography@gmail.com.

ANDERE

Privacybeleid

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of ons op een andere manier verstrekt. Daarnaast verzamelen we het internetprotocol (IP) -adres dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden; e-mailadres; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, inclusief responstijden van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (inclusief naam, e-mail, communicatie); betalingsgegevens (inclusief creditcardgegevens), opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel.

Ik heb nog een andere vraag, wat nu?

Is jouw vraag niet beantwoord op deze pagina? Aarzel dan zeker niet om me te contacteren en ik kom zo snel mogelijk op je terug!

bottom of page