top of page

Wie is Faye?

FAYE-049.jpg

Hey!

 

Mijn naam is Faye en ik ben Love- en Huwelijksfotograaf.

Ik geloof dat foto’s van onbetaalbare waarde zijn. Shooten met mij is voor degenen die dit dus ook geloven. Ik zorg ervoor dat koppels zich 200% op hun gemak voelen en dat ze authentiek op de foto staan. En ik beloof dat investeren bij mij betekent spontane foto’s, maar bovenal een prachtige ervaring. Eentje waar je met veel liefde en dankbaarheid op terugkijkt.

Mijn missie is om herinneringen vast te leggen waar je naar kan terugkijken. Jullie beelden komen in een prachtig fotoalbum dat door mij ontworpen is.

Waarom foto’s van onschatbare waarde zijn

 

Een vriendin van mij wilde graag een shoot boeken met haar familiehond. Door omstandigheden kon de shoot niet doorgaan. Toen we eindelijk een datum vast konden leggen, was de hond helaas al overleden…

 

Ze had zelf weinig tot geen goede foto’s met haar geliefde hond en toen besefte ik écht hoeveel foto’s betekenen. Ik was niet lang daarvoor zelf mijn hond verloren en was erg blij dat ik foto’s had. Ik kon teruggrijpen naar een album, iets fysiek, waarin de herinneringen tastbaar voelen.

 

Foto’s zijn voor mij van onschatbare waarde. En daarom verlang ik ernaar om dit cadeau ook aan anderen te kunnen geven. De mooiste, waardevolle foto’s, waar je in liefde en dankbaarheid op terug kunt kijken.

FAYE-094.jpg
FAYE-028.jpg

Mijn unieke aanpak

Ik ben een introvert en gevoelig persoon en door mijn gevoeligheid kan ik tijdens een fotoshoot een fijne sfeer creëren waarin jij je thuisvoelt en waarin je jezelf kunt zijn. Ik geloof écht dat dit één van mijn sterkste punten is.

 

Vaak krijg ik onzekere mensen voor mijn lens, maar door mijn eigen weg naar zelfliefde kan ik hier heel goed op inspelen. In reviews komt ook steeds naar boven dat mijn koppels de ervaring super leuk vonden en zich ten allen tijden comfortabel voelden.

 

Ik hou niet van het geposeerde en geef daarom tijdens een fotoshoot opdrachtjes om jullie écht vast te leggen, op jullie eigen en unieke manier. En mijn ervaring is dat de kleine momentjes tussendoor het allermooist zijn om vast te leggen. Jullie kleine onderonsjes en blikken naar elkaar vertellen wie jullie zijn en wat jullie voor elkaar voelen.

Mijn ideale klant 

Een open, spontaan koppel dat mij al het vertrouwen geeft om creatief te zijn en out of the box te denken. Verliefde mensen die mij de vrijheid geven om mijn ding te doen. Iedereen is welkom: ongeacht afkomst, seksualiteit,... Mensen die houden van de natuur zijn een must aangezien dit mijn favoriete locatie is om te shooten.

Ik wil jouw momenten vastleggen en jou het meest waardevolle cadeau geven: foto’s.

FAYE-077.jpg
FAYE-038.jpg

Waar mijn hart sneller van gaat slaan

Naast fotografie heb ik uiteraard ook nog andere interesses en dingen waar ik enorm veel belang aan hecht.

Ik ben namelijk een echte plantmom en zeker als het gaat over calathea's. Mensen hebben me al als "Queen Der Calathea's" bestempeld omdat ze zo (meestal) zo mooi staan bij mij terwijl het echte dramaqueen planten zijn.

Daarnaast staan spiritualiteit en mindset ook zeer centraal in mijn leven. Ik journal dagelijks en sta steeds bewust stil bij de dingen waarvoor ik dankbaar ben, hoe klein ze misschien zijn.

Ook sta ik voor inclusiviteit. Ik wil een echte safe haven zijn voor iedereen, ongeacht hun achtergrond. Ik geloof namelijk dat iedereen een rugzakje met zich meedraagt en we hier niemand op mogen afstraffen. 

Muziek is ook enorm belangrijk in mijn leven. Je zal mij zelden tegenkomen zonder een hoofdtelefoon op en als aan het rijden ben, zal mijn muziek ook door de boxen galmen.

Als laatste wil ik het ook nog even hebben over selflove. Dit is een thema dat me enorm nauw aan het hart ligt en ik streef er ook echt naar dat iedereen zich goed voelt in z'n vel. Ik hoop daar met met mijn foto's ook deel van uit te maken. Veel mensen zeiden namelijk dat ze na een shoot bij mij een echte boost in hun zelfvertrouwen hebben gekregen.

Volg mij op instagram!

Zullen we samenwerken?

Birgit & Micha_Wolfs Faye-3665.JPG
Lieven & Charlotte_Wolfs_Faye-2-31.JPG

Ik geloof enorm dat je je herinneringen tastbaar moet maken. Daarom dat ik besloot om fotograaf te worden. Foto's zijn van onschatbare waarde en ik wil jou graag deze mooie ervaring geven. We gaan samen op pad ergens in de natuur en hebben een stressvrij moment. De maatschappij van tegenwoordig is zo vluchtig, dus ik wil dat we samen vertragen.

Een shoot bij mij moet je echt zien als een date tussen jullie twee. Ik hou ervan om de vlieg in de kamer te zijn en jullie af te beelden zoals jullie écht zijn. Jullie liefde is namelijk one of a kind en ik wil jullie laten zien hoe mooi en speciaal dit wel is. 

Om elkaar beter te leren kennen kan je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen door het contactformulier hieronder in te vullen. Zo weten we allemaal wat te verwachten en kunnen we tijdens de shoot gewoon lekker genieten!

Kennismakingsgesprek

Ik ben Faye, en ik geloof dat foto’s van onschatbare waarde zijn. Jij ook? Je kunt vrijblijvend kennismaken door contact met me op te nemen via dit formulier.

Misschien tot snel?

Liefs,

Faye

bottom of page