top of page

Koppels

Oorsprong van de namen

Zoals je misschien al gemerkt hebt, ben ik een echte plant mom. Toen we een kat in huis haalden, moest ik er natuurlijk voor zorgen dat al mijn planten cat safe waren.

 

Toen kwam ik terecht bij de calathea familie: een prachtige plantensoort die niet alleen veilig is voor mijn kat, maar ook een super grote variëteit heeft aan planten. Deze drie pakketten zijn vernoemd naar mijn favoriete calathea's: Rufibarba, Ornata en Orbifolia.

Waarom ik koos voor meerdere pakketten

Ik wil graag jullie complete reis kunnen afbeelden als koppel. Startend bij het prille begin, naar verloofd, naar jullie trouwdag en als laatste als getrouwd koppel. Ik geloof namelijk dat de foto's nóg mooier worden als ook wij een band creëren. Uiteraard kan je altijd, dus ook nadat je de complete reis hebt doorlopen, nogmaals een gewone loveshoot boeken. Want jullie liefde wil ik voor altijd en eeuwig kunnen vastleggen.

Als koppel stellen jullie je namelijk kwetsbaar op naar mij als fotograaf dus hoe langer we elkaar kennen, hoe mooier de foto's ook zullen zijn.

Ik merk dat klanten vaak terugkomen omdat ze de ervaring die ze bij mij kregen uniek is. Hoe ze dit juist verwoorden kan je hier lezen in de reviews.

FAYE-032.jpg
Dominique & Dylan_Wolfs Faye-5797.jpg

JIJ EN JE GELIEFDE WILLEN JULLIE LIEFDE VIEREN. JULLIE ZIJN OP ZOEK NAAR EEN ERVAREN FOTOGRAAF DIE DE ECHTE "WIJ" WEERGEEFT OP EEN PURE EN AUTHENTIEKE MANIER. 

Paulien & Yves_Faye Wolfs-9876.JPG

HET IS DAN EINDELIJK ZO VER! JOUW LOVER HEEFT JE TEN HUWELIJK GEVRAAGD! NATUURLIJK WILLEN JULLIE DIT DELEN MET DE WERELD EN DUS DENKEN JULLIE ERAAN OM EEN FOTOSHOOT TE BOEKEN. 

Sophie & Dominique_Wolfs_Faye-2-70.jpg

DE DAG VAN JULLIE DROMEN ZIT ER (AL EVEN) OP, MAAR JULLIE KRIJGEN ER MAAR NIET GENOEG VAN! JE WILT JULLIE DAG ERG GRAAG EEN KLEIN BEETJE OPNIEW BELEVEN.

Gaan jullie trouwen?

klik dan hier

Ik zou namelijk niets liever doen dan deze speciale dag voor jullie vastleggen. Als jullie mij boeken als jullie huwelijksfotograaf zit er trouwens een Ornata shoot gratis inbegrepen!

bottom of page