top of page

Print Shop

Wil je graag je huis opfleuren met leuke wanddecoratie? Neem dan snel een kijkje op mijn shop

Zullen we samenwerken?

Birgit & Micha_Wolfs Faye-3665.JPG
Lieven & Charlotte_Wolfs_Faye-2-31.JPG

Ik geloof enorm dat je je herinneringen tastbaar moet maken. Daarom dat ik besloot om fotograaf te worden. Foto's zijn van onschatbare waarde en ik wil jou graag deze mooie ervaring geven. We gaan samen op pad ergens in de natuur en hebben een stressvrij moment. De maatschappij van tegenwoordig is zo vluchtig, dus ik wil dat we samen vertragen.

Een shoot bij mij moet je echt zien als een date tussen jullie twee. Ik hou ervan om de vlieg in de kamer te zijn en jullie af te beelden zoals jullie écht zijn. Jullie liefde is namelijk one of a kind en ik wil jullie laten zien hoe mooi en speciaal dit wel is. 

Om elkaar beter te leren kennen kan je altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen door het contactformulier hieronder in te vullen. Zo weten we allemaal wat te verwachten en kunnen we tijdens de shoot gewoon lekker genieten!

Kennismakingsgesprek

Ik ben Faye, en ik geloof dat foto’s van onschatbare waarde zijn. Jij ook? Je kunt vrijblijvend kennismaken door contact met me op te nemen via dit formulier.

Misschien tot snel?

Liefs,

Faye

bottom of page