top of page

Orbifolia - The Newlyweds

orbifolia zwart.png
orbifolia zwart.png

ELK KOPPEL IS ANDERS EN DAT MAAKT HET ZO ENORM LEUK OM VAST TE LEGGEN.

MIJN DOEL? EEN ONVERGETELIJKE ERVARING MET JULLIE DELEN EN DAAR BOVENOP KRIJGEN JULLIE NOG EENS FOTO’S WAAROP JULLIE ALS DE ECHTE “WIJ” STAAN AFGEBEELD. HOE IK DAT DOE? DOOR JULLIE OPDRACHTJES TE GEVEN ZODAT IK JULLIE REAL AND RAW INTERACTIE KAN FOTOGRAFEREN.

IK WIL JOUW MOMENTEN VASTLEGGEN EN JOU HET MEEST WAARDEVOLLE CADEAU GEVEN: FOTO’S. IK GELOOF DAT FOTO’S VAN ONSCHATBARE WAARDE ZIJN. JIJ OOK? LEES DAN ZEKER VERDER!

FAYE-047.jpg

IN ZO GOED ALS ALLE REVIEWS KOMT TERUG HOE GOED IK MENSEN OP HUN GEMAK KAN STELLEN. IK BEN INTROVERT EN GEVOELIG WAARDOOR IK EEN VEILIGE SFEER KAN CREËEREN.

DAARNAAST HEB IK DANKZIJ MIJN ERVARING ALS CONCERTFOTOGRAAF LEREN MET DE MOEILIJKSTE LICHTSITUATIES. IK ZOEK STEEDS NAAR HET MOOISTE LICHT, ZELFS OP BEWOLKTE DAGEN.

Lieven & Charlotte_Wolfs_Faye-2-12.JPG

Voor wie?

De dag van jullie dromen zit er (al even) op, maar jullie krijgen er maar niet genoeg van. Je vindt het jammer dat je trouwkleren in de kast stof liggen te vangen en wilt erg graag jullie dag een klein beetje opnieuw beleven. Jullie hebben zin in een toffe date waarbij de kans op complimentjes van passanten erg groot is.

 

Herkennen jullie zichzelf hierin? Dan is de Orbifolia een perfecte match!

Wat je krijgt
Een super toffe ervaring in de natuur of jullie special place die ongeveer 1,5 uur duurt. Jullie gaan naar huis met een warm gevoel. Jullie krijgen binnen 7 dagen een persoonlijke online galerij met tussen de 25 en 100 beelden. Hieruit mogen jullie 15 foto's kiezen, maar als je er meer wilt kan dit ook!

Bovenop de foto’s ontvangen jullie in jullie galerij ook een aftermovie van minimaal 1 minuut. Dit doe ik omdat een video nóg tastbaarder weergeeft wie jullie zijn als koppel. In video komt jullie lichaamstaal en interactie onderling nog mooier naar boven.

Investering
€245 exclusief €0,40/km vervoerskosten vanuit Wondelgem.

Per extra foto vraag ik €9, maar als je de volledige galerij wil aankopen kan dit aan €275.

Hebben jullie mij in het verleden de eer en het genoegen gegeven om jullie huwelijk vast te leggen? Dan krijg je 10% korting bij het boeken van een Orbifolia shoot!

Mijn werkwijze
Nadat jij het contactformulier hebt ingevuld, kiezen we samen een datum en locatie. Door de jaren heen heb ik een hele waslijst aan locaties opgebouwd. Dit zijn allemaal prachtige plekjes in de natuur, maar als jullie een special place hebben kunnen we de loveshoot uiteraard ook hier laten doorgaan.

Hoe we dit doen? Door een korte online kennismaking van 20 minuten. Zo leren we elkaar beter kennen waardoor het op de dag zelf allemaal vlotter verloopt. Op die manier kunnen jullie écht uitblinken als jullie authentieke zelf.

Sophie & Dominique_Wolfs_Faye-2-21.JPG

PS: De naam van het pakket is trouwens gebaseerd op een calathea plantensoort omdat dit mijn favoriete planten zijn en ik dat stukje natuur ook hierin wil doortrekken.

Sophie & Dominique

Sophie & Dominique
Sophie & Dominique
01:11
Video afspelen

Sophie & Dominique

bottom of page