top of page

Reviews

Lieve woorden

Bart & Delfien

Als voorbereiding op ons huwelijk hadden we een 'ornata' engagement shoot ingepland. Beide met gezonde zenuwen toegekomen, maar Faye wist deze snel weg te nemen. Geen geposeerde of geforceerde situaties, maar een spontane setting door middel van kleine opdrachtjes. Enorm fijne ervaring en een prachtig eindresultaat!

Lieve woorden

Alana & Yannick

Geweldige shoot gehad! Faye stelt je meteen op je gemak en maakt het enorm luchtig! Doormiddel van leuke opdrachtjes zorgt ze ervoor dat er geen geposeerde foto’s zijn maar wel spontane. Ook zorgt Faye voor een enorm leuke ervaring door de geweldige persoon die ze zelf is! Wij komen zeker terug!

Lieve woorden

Naomi

Ik word normaal echt niet graag gefotografeerd, maar Faye zorgt er meteen voor dat je je helemaal op je gemak voelt. Het is een goedlachse dame die duidelijk weet waar ze mee bezig is. Een echte aanrader!

Lieve woorden

Johana & Mauricio

We hadden een heel leuke ervaring met Faye. Ze is leuk, lief en zorgde ervoor dat we ons de hele sessie op ons gemak voelden. We houden van de herinneringen waaraan ze ons heeft geholpen.

Lieve woorden

Sophie & Dominique

Heel leuke ervaring met de loveshoot! Faye stelt je gerust, geeft leuke opdrachtjes. Het resultaat is fenomenaal! Hartelijk dank voor de prachtige beelden en de romantische aftermovie!

Lieve woorden

Birgit & Micha

Wij hebben Faye vandaag leren kennen en het was ons een eer. Van de 4 fotografen die aanwezig waren sprong zij er uit, als fotograaf maar ook als persoon. Ze is geheel haar (creatieve) zelf, spontaan en stelt onervaren mensen als wij helemaal op haar gemak. Ze heeft haar eigen fijne manier van werken en dit werkte voor ons helemaal! Voor alle Gentenaren en omstreken: er is maar 1 adres! En aan Faye, merci merci merci!

Lieve woorden

Esmee & Yarrith

Faye is zo'n lieve en fijne fotograaf! Dit heeft ons echt goed gedaan. Zeker met heel de covid toestand. Dit voelde echt als een datenight en heeft ons echt terug dichterbij gebracht. Dank je wel hiervoor!

Lieve woorden

Paulien & Yves

Super bedankt voor de leuke avond! Wat heb jij toch een ongelooflijk lieve persoonlijkheid! Je hebt dat fantastisch gedaan. We voelden ons onmiddellijk op ons gemak dankzij jouw lieve uitstraling en professionele aanpak! Bedankt voor de mooie foto’s. Prachtige locatie, geweldige sfeer en een fantastische fotografe! Ik ben alvast fan van jou en jouw werk!

Lieve woorden

Kenny & Laura

Faye is een positief, goedlachs en heel aangenaam persoon. Niets is te veel gevraagd. I was really nervous, maar ze brengt je direct op je gemak. Really rooting for you, girl! Blijf je ware zelf, want dat is net hetgeen dat ik zó aangenaam vind aan jou! 💖

Lieve woorden

Lieven & Charlotte

Ik leerde Faye kennen via de fotoshoot met mijn band. Op basis van die ervaring vroeg ik haar enkele maanden later om een fotoreportage te maken van mijn huwelijk. Dit bleek een uitstekende keuze te zijn! Tijdens de shoot geeft ze duidelijke instructies en haar persoonlijke aanpak maakt dat je je op je gemak voelt. Tijdens de ceremonie kreeg ze een vrije rol. Het enige dat ik daarvan kan zeggen is "right place, right time". Foto's worden snel en in onberispelijke kwaliteit afgeleverd. Faye heeft duidelijk een enorme passie voor fotografie en werken met mensen. Niet twijfelen als je met deze getalenteerde jongedame wilt samenwerken!

Lieve woorden

Dominique & Dylan

De 3e shoot met Faye en zeker niet de laatste! Een krak in haar vak, want mijn vriend is geen gemakkelijke om zich ´at ease´ te voelen. De foto's zijn magnifique uitgekomen en geven echt weer hoe we zijn. De ervaring alleen al was iets waar we nog lang zullen over spreken. Blij dat ik jou gevonden heb als fotografe, maar mag je al bijna een vriendin noemen 😅. Keep on going girl, I love your goals and your point of view.

Lieve woorden

Ruth & Sofie

Super fijne shoot gehad. Faye zorgt er voor dat je jezelf op je gemak voelt voor de lens. Ze is super vriendelijk en de foto's zelf stellen niet teleur! Zeer tevreden van het resultaat.

bottom of page