top of page

Ornata - The Engaged

ornata zwart.png
ornata%20zwart_edited.png

ELK KOPPEL IS ANDERS EN DAT MAAKT HET ZO ENORM LEUK OM VAST TE LEGGEN.

MIJN DOEL? EEN ONVERGETELIJKE ERVARING MET JULLIE DELEN EN DAAR BOVENOP KRIJGEN JULLIE NOG EENS FOTO’S WAAROP JULLIE ALS DE ECHTE “WIJ” STAAN AFGEBEELD. HOE IK DAT DOE? DOOR JULLIE OPDRACHTJES TE GEVEN ZODAT IK JULLIE REAL AND RAW INTERACTIE KAN FOTOGRAFEREN.

IK WIL JOUW MOMENTEN VASTLEGGEN EN JOU HET MEEST WAARDEVOLLE CADEAU GEVEN: FOTO’S. IK GELOOF DAT FOTO’S VAN ONSCHATBARE WAARDE ZIJN. JIJ OOK? LEES DAN ZEKER VERDER!

IN ZO GOED ALS ALLE REVIEWS KOMT TERUG HOE GOED IK MENSEN OP HUN GEMAK KAN STELLEN. IK BEN INTROVERT EN GEVOELIG WAARDOOR IK EEN VEILIGE SFEER KAN CREËEREN.

DAARNAAST HEB IK DANKZIJ MIJN ERVARING ALS CONCERTFOTOGRAAF LEREN MET DE MOEILIJKSTE LICHTSITUATIES. IK ZOEK STEEDS NAAR HET MOOISTE LICHT, ZELFS OP BEWOLKTE DAGEN.

FAYE-045.jpg
Paulien & Yves_Faye Wolfs-0090.JPG

Voor wie?

Het is dan eindelijk zo ver! Jouw lover heeft je ten huwelijk gevraagd! Natuurlijk willen jullie dit delen met de wereld en dus denken jullie eraan om een fotoshoot te boeken. Jullie zijn op zoek naar een ervaren fotograaf die jullie op je gemak doet voelen en deelt in jullie excitement. Jullie staan open voor creativiteit en authenticiteit en vertrouwen me in het maken van deze speciale beelden.

Wat je krijgt
Een super toffe ervaring in de natuur of jullie special place die ongeveer 1,5 uur duurt. Jullie gaan naar huis met een warm gevoel. Jullie krijgen binnen 7 dagen een persoonlijke online galerij met tussen de 25 en 100 beelden. Hieruit mogen jullie 15 foto's kiezen, maar als je er meer wilt kan dit ook!

Bovenop de foto’s ontvangen jullie in jullie galerij ook een aftermovie van minimaal 1 minuut. Dit doe ik omdat een video nóg tastbaarder weergeeft wie jullie zijn als koppel. In video komt jullie lichaamstaal en interactie onderling nog mooier naar boven.

Als laatste kan je ook gratis gebruik maken van mijn client closet. Meer info vind je hier.

Investering
€245 exclusief €0,40/km vervoerskosten vanuit Wondelgem.

Per extra foto vraag ik €9, maar als je de volledige galerij wil aankopen kan dit aan €275.

Boeken jullie mij ook als huwelijksfotograaf? Dan krijgen jullie €50 korting op de “Ornata” shoot!

 

Weten jullie nog niet 100% zeker of jullie mij ook als huwelijksfotograaf willen en wensen jullie eerst de Ornata shoot apart te boeken? Als jullie later toch beslissen om voor mij te kiezen als jullie huwelijksfotograaf, wordt er 10% van de Ornata verrekend op de factuur van jullie huwelijkspakket.

Mijn werkwijze
Nadat jij het contactformulier hebt ingevuld, kiezen we samen een datum en locatie. Door de jaren heen heb ik een hele waslijst aan locaties opgebouwd. Dit zijn allemaal prachtige plekjes in de natuur, maar als jullie een special place hebben kunnen we de loveshoot uiteraard ook hier laten doorgaan.

Hoe we dit doen? Door een korte online kennismaking van 20 minuten. Zo leren we elkaar beter kennen waardoor het op de dag zelf allemaal vlotter verloopt. Op die manier kunnen jullie écht uitblinken als jullie authentieke zelf.

Elke & Nuno_© Faye Wolfs-1523.jpg

PS: De naam van het pakket is trouwens gebaseerd op een calathea plantensoort omdat dit mijn favoriete planten zijn en ik dat stukje natuur ook hierin wil doortrekken.

Doro & Gennaro

Doro & Gennaro
Doro & Gennaro
02:23
Video afspelen

Doro & Gennaro

Bart & Delfien
02:05
Video afspelen

Bart & Delfien

Paulien & Yves
01:54
Video afspelen

Paulien & Yves

Esmeee & Yarrith
01:46
Video afspelen

Esmeee & Yarrith

bottom of page