The Dream Wedding

ELK KOPPEL IS ANDERS EN DAT MAAKT HET ZO ENORM LEUK OM VAST TE LEGGEN.

MIJN DOEL? EEN ONVERGETELIJKE ERVARING MET JULLIE DELEN EN DAAR BOVENOP KRIJGEN JULLIE NOG EENS FOTO’S WAAROP JULLIE ALS DE ECHTE “WIJ” STAAN AFGEBEELD. HOE IK DAT DOE? DOOR JULLIE OPDRACHTJES TE GEVEN ZODAT IK JULLIE REAL AND RAW INTERACTIE KAN FOTOGRAFEREN.

IK WIL JOUW MOMENTEN VASTLEGGEN EN JOU HET MEEST WAARDEVOLLE CADEAU GEVEN: FOTO’S. IK GELOOF DAT FOTO’S VAN ONSCHATBARE WAARDE ZIJN. JIJ OOK? LEES DAN ZEKER VERDER!

IN ZO GOED ALS ALLE REVIEWS KOMT TERUG HOE GOED IK MENSEN OP HUN GEMAK KAN STELLEN. IK BEN INTROVERT EN GEVOELIG WAARDOOR IK EEN VEILIGE SFEER KAN CREËEREN.

DAARNAAST HEB IK DANKZIJ MIJN ERVARING ALS CONCERTFOTOGRAAF GELEERD OM MET DE MOEILIJKSTE LICHTSITUATIES OM TE GAAN. IK ZOEK STEEDS NAAR HET MOOISTE LICHT, ZELFS OP BEWOLKTE DAGEN.

Portfoli'eau Sessions_Wolfs_Faye-2-104.J

Voor wie?

Your lover popped the question and you said yes! Wat leuk en alvast proficiat!

Jullie zijn een open, spontaan koppel die mij al het vertrouwen geeft om creatief te zijn en out of the box te denken. Verliefde mensen die mij de vrijheid geven om mijn ding te doen. Iedereen is welkom: ongeacht afkomst, seksualiteit,... Interesse in mij als fotograaf? Vul dan zeker mijn contactformulier in!

Wat je krijgt

Voor jullie trouwdag plannen we, optioneel, ook een Ornata shoot in. Deze shoot is speciaal ontworpen voor verloofde koppels. Doordat jullie mij kiezen als huwelijksfotograaf, geef ik jullie €100 korting op deze shoots. De Ornata kost dan nog slechts €275.

Op jullie trouwdag ben ik minimaal 6 uur op locatie, maar de exacte duur bespreken we tijdens een meeting. Jullie doen je ding en genieten met volle teugen van jullie dag. Ik leg elk moment vast als een vlieg in de kamer. Jullie gaan naar huis met een warm gevoel én jullie krijgen binnen 7 dagen een persoonlijke online galerij met een preview van 20 foto’s. 6 weken na jullie dag wordt deze galerij geüpdatet en zullen hier voor een huwelijk van 6 uur minimaal 200 beelden verschijnen.

Naast de digitale beelden ontvangen jullie ook een linnen album van 15x15cm omdat ik geloof dat deze herinneringen tastbaar gemaakt moeten worden. Zo kunnen jullie steeds met veel liefde en dankbaarheid terugkijken naar deze dag. Het album wordt door mij ontworpen en bevat minimaal 20 foto’s. Willen jullie graag meer beelden verwerkt zien in het album of een groter album? Vraag hier dan zeker naar en we bekijken samen de opties. Je neemt namelijk veel sneller een album vast dan dat je je harde schijf gaat aansluiten op je laptop. Ik geloof dus dat een album super belangrijk is om de herinneringen terug te blijven halen.

Bovenop het luxe album ontvangen jullie ook een luxe USB waarop al jullie beelden in hoge resolutie komen te staan. Zo worden die digitale foto’s tóch nog net dat ietsje tastbaarder.

Investering
Vanaf €1600 voor 6 uur op locatie, exclusief €0,35/km vervoerskosten vanuit Gent


Voor elk extra uur reken ik €125 aan.

Mijn werkwijze
Nadat jij het contactformulier hebt ingevuld, plannen we ons eerste kennismakingsgesprek in. Zo leren we elkaar beter kennen en gaan we kijken of we een match zijn. Ik stuur jullie voor dit eerste gesprek ook een vragenlijst door zodat we tijdens het gesprek erg tot he point te werk kunnen gaan.

Nadat jullie dit hebben kunnen laten bezinken is het aan jullie om een beslissing te maken. Indien jullie voor mij kiezen zal ik een vreugdedansje doen en plannen we wat dichter bij jullie datum nog een gesprek in om de details te bespreken.

Hierdoor gaat het op de dag zelf allemaal vlotter verlopen en kunnen jullie écht uitblinken als jullie authentieke zelf. Één ding is zeker; jullie hoeven geen stress te hebben rond het fotografie gedeelte op jullie dag en kunnen ten volle genieten.

Lieven & Charlotte_Wolfs_Faye-2-33.JPG